Hamam Spa i Stockholm

Miracle Beauty Stockholm erbjuder fyra olika typer av hamam behandlingar. Ordet Hamam betyder “att värma” och det är exakt det varje hamam-behandling inleds med.
Efter ett besök i vårt hamam-spa är kroppen mycket avslappnad så planera inte in några fysiska aktiviteter efter ditt besök. En god idé är att avsätta en dag för dig själv med total avslappning.

Nedan har vi beskrivit våra olika typer av hamam och hur en Hamam behandling går till.
Varmt välkomna till vårt Hamam spa här i Stockholm.

Self-treat Duo

Gör på dig själv eller på någon annan:

Self-treat duo utförs på dig själv eller tillsammans med någon annan. Njut av en hel kroppsbehandling i värmen i  vårt vackra hamam. Man börjar med att värma upp huden i ångrummet för att förbereda huden inför helkropps exfoliering. Denna exfoliering utförs med kessa scrubb-handske och vårdande renande kropps/hår inpackning med naturlig Rhassoul mineral lera från Atlasbergen.

Du ska hämta med dig badkläder och handduk.

40 min, 595 kr

Classic Hamam

Gör på dig själv eller på någon annan:

Även den klassiska Hamam behandlingen inleds med att låta huden andas i ångbastun med den höga luftfuktigheten. Även kroppsskrubben sker på samma sätt som i dem övriga hamam-behandlingarna. Den klassiska behandlingen avslutas med en lätt skummassage. Din hud lämnas ren, återfuktad, mjuk och len, du känner dig lugn, avslappnad och i mer balans.

Du ska hämta med dig badkläder och handduk.

60 min, 895 kr

Lyx Hamam

Vi ta hand om dig behandlingen utför av vår medarbetare:

En Lyx Hamam behandling inleds på samma sätt som Royal Hamam- behandlingen. Skillnaden mellan I lyx behandlingen och Royal Hamam är att en djuprengörande kroppsinpackning med naturlig rosvatten och rhassoul mineral lera ingår i Lyx hamam . Leran har en rengörande, mjukgörande egenskaper för både håret och huden.

Du ska hämta med dig badkläder.

60 min, 1195 kr

Royal Hamam

Vi ta hand om dig behandlingen utför av vår medarbetare:

En royal Hamam behandling inleds med att mjuka upp musklerna. Man börjar med att  låta huden andas i ångbastu med hög luftfuktighet. Detta gör man för att förbereda och långsamt öppna upp porerna inför en rengöring. Man använder sig av  en speciell svart tvål och en kraftig kroppsskrubb med traditionell kessa skrubb-handske som exfolierar bort döda hudceller. I behandlingen ingår även djuprengörande och återfuktande kroppsinpackning med naturligt rosvatten och rhassoul lera från Atlasbergen.  Royal Hamam behandlingen avslutas med en avslappnande spamassage i 30 min.

Du ska hämta med dig badkläder.

90 min, 1495 kr