Thermolifting- Radiofrekvens behandling

Söker du efter en skonsam och smärtfri hudföryngrings metod? Om svaret är JA rekommenderar vi dig en Thermolifting- (radiofrekvens) behandling. Denna behandling ökar både hudens spänst och kollagenproduktionmed hjälp av högeffektiv radiofrekvens.

Thermolifting är en innovativ behandling som kommer från USA och är en icke-invasiv och skonsam behandling för att förbättra ansiktskonturerna och strama upp huden. Nu är det äntligen möjligt att bromsa det som är en naturlig del av vårt åldrande och få tillbaka den vackra contouring vi en gång hade. 

Thermolifting –  Radiofrekvensbehandling i Stockholm

Vi på Miracle beauty skönhetssalong är experter inom skönhet och gedigen kunskap i att utföra Thermolifting, radiofrekvensbehandling i Stockholm.

Radiofrekvens behandling: 

Vid utförandet av behandlingen används en laser, en liknande anordningen för att utföra en termisk lyftning av huden. Behandlingen är smärtfri och statiska rynkor reduceras försiktigt och lämnar inga oönskade blåmärken på övre huden. Behandlingen kan genomföras i mitten av veckan, eftersom vardagen inte påverkas. En radiofrekvens behandling är klassad som en typisk “lunch behandling”.först efter tre till sex månader, då nya elastiska fibrerna kommer att bildas i bindvävnaden. Hudföryngring sker i huden som sker av nytt kollagen syns först efter 3-6 månader. Hudföryngrings processen fortsätter upp till sex månader efter behandlingen.

Återhämtningen:

Behandlingen är smärtfri och skonsam mot patienten. Huden förblir intakt efter behandlingen, men en svag rodnad kan uppstå. Detta försvinner vanligtvis efter någon timme. 

Tidåtgång:

Ansiktet tar ungefär en timme.

Kur:

En kur på ungefär 4 behandlingar rekommenderas till patienter efter 35 års ålder. Sedan rekommenderas det att upprepa behandlingen var 1,5 år.

Termolifting rekommenderas också starkt för män som en behandling mot hudåldrande.